9789000360338_download

Ik Ken Iemand Die – een nieuw boek

Posted on Posted in Boek

Er is weer een nieuw boek uit. Ik Ken Iemand Die is voortgekomen uit de podcast die ik samen met mijn vrienden Nynke de Jong en Hanneke Hendrix heb.

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum vroeg ons of we ook een boek wilden schrijven. In de podcast praten we over opvoeden. Alledrie hebben we het gevoel maar wat te doen. Soms zitten we met onze handen in het haar, zijn we gefrustreerd, maar vaker hebben we er heel veel plezier in. We wisselen tips uit en praten met experts.

Eigenlijk zeggen die experts vaak wat we al wisten: perfecte ouders bestaan niet. Volg je gevoel en kijk wat er past bij een kind. In het boek komen deze experts aan het woord. Van verloskundige tot filosoof. Verder bespreken we samen verschillende onderwerpen en staat het vol anekdotes over mensen die we kennen.

Bestel het boek hier.

Schermafbeelding 2018-05-10 om 13.36.36